Integritetspolicy

Integritetspolicy för O. Sergel Talarkonst AB

Denna integritetspolicy beskriver hur O. Sergel Talarkonst AB samlar in, använder och skyddar den personliga informationen som du tillhandahåller när du använder vår webbplats.

1. Insamling av information

1.1 Vi samlar in personlig information som du frivilligt tillhandahåller oss när du använder vår webbplats. Detta kan inkludera namn, e-postadress, telefonnummer och annan information som du anger i kontaktformulär eller vid registrering för evenemang eller nyhetsbrev.

1.2 Vi kan också samla in icke-personlig information automatiskt genom användning av cookies och liknande spårningstekniker för att förbättra din användarupplevelse och analysera hur vår webbplats används.

2. Användning av information

2.1 Vi använder den personliga informationen som vi samlar in för att kommunicera med dig, tillhandahålla de tjänster du begär och skicka relevant information och marknadsföringsmaterial om våra produkter och evenemang.

2.2 Vi använder icke-personlig information för att analysera användarbeteenden, förbättra vår webbplats och anpassa innehållet efter dina intressen.

3. Delning av information

3.1 Vi delar inte din personliga information med tredje parter utan ditt samtycke, förutom när det är nödvändigt för att tillhandahålla de tjänster du begär eller när det krävs enligt lag.

3.2 Vi kan dela icke-personlig information med tredje parter för analys och marknadsföringsändamål, men sådan information kommer inte att kunna användas för att identifiera dig personligen.

4. Dataskydd och säkerhet

4.1 Vi vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda din personliga information mot obehörig åtkomst, förlust, missbruk eller ändring.

4.2 Vi behåller din personliga information endast så länge som det är nödvändigt för att uppfylla de ändamål som den samlades in för eller enligt lagliga krav.

5. Dina rättigheter

5.1 Du har rätt att begära åtkomst till och korrigering av din personliga information som vi har om dig. Du har också rätt att begära radering av din information och att invända mot behandlingen av din information.

5.2 Om du vill utöva dina rättigheter eller om du har frågor eller funderingar angående vår hantering av din personliga information, vänligen kontakta oss via kontaktinformationen nedan.

6. Ändringar i integritetspolicyn

6.1 Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst och utan förvarning. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats och träder i kraft omedelbart.

Genom att fortsätta använda vår webbplats efter att ändringar har gjorts samtycker du till den uppdaterade integritetspolicyn.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar angående vår integritetspolicy är du välkommen att kontakta oss via följande kontaktinformation:

O. Sergel Talarkonst AB

Skogsgläntan 6

845 94 Hackås

070-5534000

oskar@sergeltalarkonst.se

Senast uppdaterad: 2024-04-29

2024-04-29 09:16

O. Sergel Talarkonst AB

070-5534000